Omslag_EW05 600
6 januari 2023

Nieuwe Xperience Center Intergas

Verdubbeling opleidingscapaciteit

Intergas opneing experience center.JPG

Met de opening van het nieuwe Xperience Center in Utrecht verdubbelt Intergas de capaciteit om monteurs op te leiden in (hybride) warmtepomptechnieken.

Op 1 februari 2023 opent de fabrikant aan de Computerweg in Utrecht het eigen Intergas Xperience Center. Het bestaat uit een opleidingscentrum, bestaande uit twee volledig ingerichte trainingsruimtes met werkende toestellen en een ruim opgezette showroom waarin de fabrikant haar HR-toestellen, hybride warmtepompen, all-electric warmtepompen en digitale oplossingen presenteert.

Verdubbeling opleidingscapaciteit

Met de opening van een eigen centrum in het midden van het land, verdubbelt de fabrikant de opleidingscapaciteit verdubbelen. De komende jaren gaan in Utrecht zoveel mogelijk installateurs en monteurs opleiden en kennis laten maken met (hybride) warmtepomptechnieken.

Aanmelden

Intergas nodigt relaties uit om de feestelijke opening mee te maken op 1 februari 2023, vanaf 15.30 uur. Klik hier om aan te melden voor deze feestelijke opening. Inloop vanaf 15.30 uur, de officiële opening zal plaatsvinden om 16.00 uur.