Omslag_EW05 600
18 september 2020

24 september: Online editie ‘Dag van de warmtepomp’

GO-webinar.JPG

Na de succesvolle evenementen: 'De dag van de Warmtepomp', 'Het jaar van de Warmtepomp' en de ‘Week van de Warmtepomp’ organiseert opleidingscentrum GO dit jaar een online editie op 24 september in samenwerking met de NVKL.

De opmars van de warmtepomp heeft te maken met het vraagstuk van de energietransitie, ingegeven door klimaatverandering en de noodzaak tot emissiereducties. Dat betekent dat we dus aardgas als energiebron voor verwarming van woningen en kantoren moeten gaan vervangen. Installatiebedrijven en hun monteurs moeten zich daarop voorbereiden.

Trends en ontwikkelingen

Daarom biedt opleidingscentrum GO samen met de NVKL een webinar aan over warmtepompen. Het ochtendwebinar van 11.30 – 12.00 uur richt zich op bedrijven. Kees Oostrum van van het Expertisecentrum Koude-klimaat- en warmtepomptechniek neemt je mee in de wereld van de warmtepomp. Hij informeert deelnemers over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Warmtepompen? Wat moet je als monteur en bedrijf absoluut weten over warmtepompen? Welke regel- en wetgeving is er en op welke subsidies kan je aanspraak maken? Hoe ziet de toekomst er uit?

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden