EW09 cover 600

Aralco gaat door onder merknaam Renson

logo renson

Sinds 1 januari 2018 is het assortiment van Aralco op de markt onder de merknaam Renson. De aanbieder van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen geeft hiermee extra invulling aan de ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment.

Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk sterker te staan voor de toekomst. Met een gezamenlijk netwerk van ervaren verdelers en een focus op totaalconcepten vallen de puzzelstukken voor de Nederlandse markt zo helemaal in elkaar.

Wetgeving

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek steeds hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’. 

Synergie

De overname zorgt ervoor dat de afnemers op de Nederlandse markt toegang krijgen tot  de ventilatieoplossingen waar Renson sinds jaar en dag op inzet en tot tal van innovatieve ventilatieproducten die binnenkort gelanceerd zullen worden. Dankzij deze synergie zal Renson z’n totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen nog beter in de Nederlandse markt kunnen aanbieden.

Renson is ook aanwezig tijdens de VSK in hal 7, stand D.067