EW07 omslag 600
4 december 2019

BDH Kennisdag op 30 januari 2020

Het belang van kwaliteit & betaalbaarheid in de energietransitie

BDH -2

Hoe neem je bewoners mee in het verduurzamen van de woningbouw? Hoe zorg je voor kwaliteit, maar ook voor betaalbaarheid? Tijdens de eerste editie van de BDH Kennisdag neemt het adviesbureau u mee op zoek naar antwoorden.

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert adviesbureau BDH de eerste editie van de BDH Kennisdag in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De dag is bedoeld voor energieprofessionals uit de profit- en de non-profitsector, zoals gemeenten, provincies, woningcorporaties, ngo’s, leveranciers van warmtepompen & afgiftesystemen en installatiebedrijven. 

Kwaliteit

Thema van de Kennisdag is het belang van kwaliteit & betaalbaarheid in de energietransitie. Het succes van de verduurzaming van de woningbouw valt of staat met kwaliteit. Kwaliteit van de technieken en innovaties, maar ook van de communicatie naar consumenten en bewoners. Hoe overtuigt u hen en neemt u ze mee in het proces van verduurzaming? Andere onderwerpen die de aan bod komen zijn bijvoorbeeld elektrificatie, moleculen & elektronen, monitoring, robotisering, connectiviteit, geluid van warmtepompen en succesverhalen van onder andere gemeenten, woningcorporaties en installateurs.

Interessante sprekers

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal plenaire sessies, in de middag worden daarnaast parallelsessies georganiseerd voor de verschillende doelgroepen. De presentaties worden verzorgd door onder anderen Doekle Terpstra (Techniek Nederland), Cindy van de Velde (Vereniging Eigen Huis) en Arjan Vliegenthart (Nibud), Ellen van der Werff (Universiteit Groningen), Bert den Ouden (Berenschot), Sandra Phlippen (ABN Amro), Donald Pols (Milieudefensie), Roy Roessink (Enpuls) en Olof van der Gaag (Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie).

Informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven op www.bdho.nl/kennisdag