EW07 omslag 600
23 maart 2020

Caleffi doneert € 1 miljoen om Covid-19 aan te pakken

caleffi covid-19

De Caleffi Group, leverancier van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen, vecht mee tegen Covid-19. De Italiaanse fabrikant doneert 1 miljoen euro, verdeeld over het Maggiore Policlinico ziekenhuis in Milaan en het SS. Trinity ziekenhuis van Borgomanero.

Het Caleffi Team in Nederland laat de klanten weten dat zij de strengste normen in acht nemen en de opgelegde maatregelen maximaal uitvoeren. De gezondheid van de eigen medewerkers, maar ook van klanten en leveranciers staat voorop.

Dagelijks staat het Caleffi-team in Weert in contact met het Caleffi Hoofdkantoor in Italië om de huidige stand van zaken te evalueren. De situatie in Italië is zeer ernstig en zal voorlopig nog niet verbeteren, zo zegt Caleffi in een persbericht.

Voorraad en leveringen

Ook in de Benelux en andere Europese landen valt het openbare leven stil en wordt het economisch leven bemoeilijkt. Ondanks deze negatieve trend, zegt Caleffi International NV nog steeds over voldoende voorraad te beschikken om klanten te kunnen bedienen. Vanuit Weert monitort de Nederlandse vestiging voortdurend de voorraad, de bestellingen en leveringen vanuit het hoofdkantoor in Italië.