EW07 omslag 600
14 januari 2020

Duurzaam Wonen Advies Tour

Zes fabrikanten slaan handen ineen op VSK

vijf fabrikanten-3

Neem uw klant mee naar de VSK. Zes fabrikanten van onder andere ventilatie-units, warmtepompen, zonnepanelen en koelingsoplossingen bundelen hun krachten tijdens de “Duurzaam Wonen Advies Tour”. Hierbij nodigen ze consumenten én hun installateurs uit om zich te laten adviseren bij hun (ver)bouwplannen.

Steeds meer consumenten willen bij het (ver)bouwen van hun huis rekening houden met gezondheid en duurzaamheid. Wanneer zij nieuwe installaties moeten aanschaffen, kan de hoeveelheid aan opties en informatie behoorlijk overweldigend zijn. Daarom organiseren zes vooraanstaande fabrikanten van binnenklimaatoplossingen de “Duurzaam Wonen Advies Tour”.

Unieke kans

De VSK is een business-to-business beurs waar de installatiesector van Nederland samenkomt om duurzame ontwikkelingen in het vakgebied te delen. Normaliter is deze beurs niet toegankelijk voor consumenten. Daarom is deze avond voor de consument een unieke kans om met de fabrikanten die voor hen relevant zijn in gesprek te gaan. Tijdens de tour kunnen consumenten samen met hun installateurs een route lopen langs de stands van alle deelnemende fabrikanten: Vaillant, Zehnder, Nathan, Remeha, Brink en Alklima. Hierbij kunnen ze specifieke informatie inwinnen over een totaal oplossing voor het binnenklimaat in hun huis.

Aanmelden

Consumenten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via deze link. Hen wordt aangeraden samen met hun installateur te komen en hun bouwtekening mee te nemen.