Omslag_EW05 600
19 maart 2018

ElektroNed branchepartner van Uneto-VNI

elektroned

ElektroNed is per 16 maart branchepartner van Uneto-VNI. Voor beide organisaties betekent dit een intensievere samenwerking op verschillende thema’s. Met een verplichting om elkaar te informeren en praktisch te ondersteunen op verschillende strategische thema’s die voor beide partijen relevant zijn, zoals kennisuitwisseling, het (gezamenlijk) organiseren van bijeenkomsten en het deelnemen aan commissies en werkgroepen van Uneto-VNI.

Ton de Win, directeur ElektroNed: ‘Onze leden zijn zelfstandige ondernemers die geloven in de kracht van samenwerking. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je dat geloof dan óók op brancheniveau wilt uitdragen’.

Hechte samenwerking

Erik van Engelen, directeur UNETO-VNI: ‘Voor UNETO-VNI is het belangrijk dat juist partijen als ElektroNed zich aansluiten bij de ondernemersorganisatie. Met deze hechte samenwerking op maat brengen we kennis en kunde uit de markt en de praktijk nog dichter bij elkaar.’

ElektroNed

ElektroNed is een toonaangevend samenwerkingsverband van zelfstandige technische installateurs, verspreid over heel Nederland. De leden begrijpen al meer dan 20 jaar wat samenwerken is. ElektroNed creëert synergie voor en tussen partnerbedrijven (de leden), hun klanten en hun leveranciers. Leden van ElektroNed bieden hun klanten één aanspreekpunt en hebben daarbij de beschikking over de kracht van een betrouwbaar netwerk van ruim 40 bedrijven met méér dan achttienhonderd medewerkers dat expertise biedt op elk denkbaar technisch gebied.

 

Meer informatie: www.elektroned.nl/partner-worden