EW04 Omslag 600
15 maart 2021

Geberit Innovation Days 2021

7 - 9 april

geberit.JPG

Het organiseren van beurzen is nog steeds niet toegestaan in verband met corona. Ondanks de huidige coronasituatie, waarbij evenementen online moet plaatsvinden, heeft Geberit een echte beursstand gebouwd. Vanaf een oppervlakte van 300 vierkante meter presenteert de sanitairfabrikant van 7 tot en met 9 april al haar innovaties op een zo realistisch mogelijke manier.

Martin Baumüller, Hoofd Marketing en directielid van de Geberit Groep, wil de bezoekers ondanks de beperkingen een zeer bijzondere ervaring bieden. In het kader van de Innovation Days nodigt hij daarom loodgieters, sanitairmonteurs, architecten, interieurontwerpers, adviseurs, aannemers, projectontwikkelaars, retailers, groothandelaren en alle overige geïntereseerde zakelijke relaties uit om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Live streaming

Het evenement is te volgen via live streaming vanuit een fysieke stand. Dankzij de mogelijkheid live te chatten tijdens dit digitale evenement kan er ook tussen Geberit deskundigen en klanten persoonlijk gecommuniceerd worden.”

Breed scala aan onderwerpen

Het driedaagse evenement - de Geberit Innovation Days - biedt informatie, kennis en interessante discussies op het gebied van zeven vrij te kiezen onderwerpen. De presentatie van elk afzonderlijk onderwerp duurt ca. 20 tot 25 minuten, waardoor deelnemers deze gesprekken makkelijk kunnen inplannen in hun persoonlijke agenda. De presentaties worden online gestreamd, rechtstreeks vanuit 'House of Geberit'. De modules bieden in compacte vorm productinformatie en praktische kennis met een gespreksleider en korte video’s en animaties.