EW09 cover 600
1 juni 2016

Geberit ProApp – Een assistent op zakformaat

IphoneProapp

De ProApp van Geberit maakt het werken met Geberit producten nog makkelijker voor installateurs en monteurs. Ter plekke kan in de App alle informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen, die sinds 1964 door Geberit ontwikkeld zijn.

ProApp bevat een handige productherkenningstool, een online catalogus, montagefilms en een barcode scanner. Door het gebruik is alle productinformatie direct op de telefoon beschikbaar. Zelfs van bedieningsplaten, reservoirs en urinoirsturingen van meer dan vijftig jaar geleden.

Barcode scanner

Door de barcode van het product te scannen met de ProApp ‘Barcode scanner’ is het juiste product, met alle bijbehorende informatie, direct op het scherm zichtbaar. Deze informatie is altijd up-to-date en accuraat. De App geeft bovendien aan of bepaalde producten wel of niet samengaan. Voor montagevragen zijn handige montagefilms te bekijken. Dit vermindert de montagetijd en vergroot het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk.

Installeren

De ProApp is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android) of maak kennis met deze handige tool op geberit.nl/proapp.