EW06 Omslag 600

Geen energietransitie zonder technische vakhelden

Alklima_Vakheld_2019-web

Tijdens de beurs Building Holland van 9 t/m 11 april in de RAI Amsterdam geeft Alklima de aftrap van een nieuwe campagne waarmee de importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems waardering vraagt voor vakmanschap.

Dit vakmanschap is volgens Alklima te vinden bij de professionele installateur en met name bij die installateurs die de premiumproducten van Mitsubishi Electric installeren en onderhouden.

Alklima College

De Vakhelden campagne van Alklima heeft een sterke link met Alklima’s opleidingsinitiatief Alklima College. Onder die paraplu wordt naast trainingen en workshops ook de officieel erkende MBO-3 opleiding Inspectiemonteur Koudetechniek verzorgd. Wie investeert in vakmanschap en techniek en er zelfs een MBO-3 opleiding voor aanbiedt, moet daar ook zijn waardering voor laten blijken, zo motiveert de importeur de lancering van de campagne.

Winter BBQ

Tijdens de campagne kunnen installateurs hun collega aanmelden via de website www.vakheld.nl die live gaat vanaf de beurs Building Holland. Deelnemers worden door Alklima gevolgd en krijgen gedurende het jaar aandacht voor hun vakmanschap of bijzondere prestatie(s). In november zullen de vakhelden tijdens de jaarlijkse winterBBQ worden bekendgemaakt onder het motto “Geen energietransitie zonder technische vakhelden.”