EW04 Omslag 600
2 februari 2021

Gezond binnenklimaat betrouwbaar meten met draadloos systeem

Webinar

webinar 3

Op 11 maart organiseert Hitma een gratis webinar waarin alle nieuwe functionaliteiten en toepassingsmogelijkheden van het Proxima Mesh-systeem met draadloze transmitters voor gebouwautomatisering aan bod komen.

Vorig jaar introduceerde Hitma het Proxima Mesh-systeem met draadloze transmitters voor gebouwautomatisering. Het meetsysteem is nu uitgebreid met een batterijgevoede CO2-transmitter en een geavanceerde bedienknop. Dit zijn unieke opties. Daarnaast komt er een versie voorzien van een PIR-sensor (Passief Infrarood) en een speciale setpoint unit.

Gezond binnenklimaat

De noviteiten van het draadloze Produal Proxima-platform bieden een uitkomst in moderne, maar ook in monumentale gebouwen om het gebouwbeheersysteem aan te sturen en de luchtkwaliteit te optimaliseren.

Eenvoudig

Het systeem is snel en eenvoudig te installeren in bestaande panden en in kantoren waar wanden vaak verplaatst moeten worden. Ook is het ideaal bij renovatie en in situaties waar het niet mogelijk is om kabels te trekken.

Aanmelden voor webinar

System integrators, adviesbureaus en installateurs die meer willen weten over de toepassingsmogelijkheden én over de nieuwe functies om gebouwbeheersystemen draadloos aan te sturen en de luchtkwaliteit te beheersen, kunnen zich aanmelden voor het webinar via de website van Hitma. Teun Mulder en Marcel van Kesteren, specialisten gebouwautomatisering bij Hitma, zullen kort uitleg worden gegeven over het Proxima Mesh-systeem, daarna komen de nieuwe functies uitgebreid aan bod.