EW04 Omslag 600
23 november 2020

Gratis abonnement op E&W voor uw BBL-leerlingen

opening2.JPG

Heeft u BBL’ers in dienst? Wist u dat deze leerlingen een gratis abonnement mogen ontvangen op het E&W installatietechniek? Daarmee ontvangen ook zij het vakblad tien keer per jaar, ontvangen zij tweewekelijks de online nieuwsbrief en hebben zij toegang tot het rijke archief met duizenden leerzame artikelen.

E&W Installatietechniek is het best gelezen vakblad in de sector. Ook is E&W Installatietechniek de vaste mediapartner van alle toonaangevende vakbeurzen in de installatiesector. Leden van Techniek Nederland ontvangen het vakblad al gratis. Verder gelden voor leden van Techniek Nederland en hun vaste medewerkers speciale abonnementstarieven.

Lesmateriaal

Vanaf nu kunnen BBL- leerlingen die in dienst zijn van een installatiebedrijf een gratis abonnement afsluiten. Techniek Nederland en Wij Techniek bieden deze mogelijkheid omdat het vakblad door ROC-docenten wordt gezien als een nuttige aanvulling op lesmateriaal. Regelmatig gebruiken zij materiaal uit het blad voor hun onderwijswerkzaamheden. Dat faciliteren wij graag. De missie van E&W is immers om installatietechnici te helpen hun werk goed te doen. Daarnaast zien Techniek Nederland en Wij Techniek in het blad een instrument om het vak te promoten onder jongeren en zij-instromers, zodat zij enthousiast blijven over het vak en behouden blijven voor de sector.

nieuw promoplaatje.JPG

Bezorg uw leerlingen een gratis abonnement

Klik op het plaatje voor een promotiefilmpje dat u kunt delen met de BBL’ers die bij uw bedrijf werken. Het enige dat zij daarna hoeven te doen is zich via de website aan te melden voor een gratis abonnement.