EW07 omslag 600
11 februari 2021

Gratis opleidingen bij SBK Opleidingen

Subsidie NL leert door!

ML leert door.JPG

Het is, juist ook in deze coronatijd, belangrijk dat medewerkers in de technische installatiebranche zichzelf blijven ontwikkelen. Dankzij de tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van SZW financiert Wij Techniek deze bijscholing, zodat technici gratis een geselecteerde opleiding of training kunnen volgen bij SBK Opleidingen.

Investeren in jezelf is essentieel voor je ontwikkeling. Dat is het motto van Wij Techniek. Dankzij een subsidie van het ministerie van SZW heeft het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de installatietechniek Wij Techniek leerpakketten, cursussen en trainingen mogen ontwikkelen die zij gratis mag aanbieden aan medewerkers in de installatietechniek.

Kies je opleiding

Kies hiervoor een opleiding uit de opleidingscatalogus. Wij Techniek regelt vervolgens de administratie en kosten. De subsidie is er voor iedereen vanaf 18 jaar. Het maakt niet uit of de installatietechnicus in loondienst is, een flexibel contract heeft of werk zoekt in de installatiebranche zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers in de installatiebranche kunnen van de subsidieregeling gebruik maken.

De cursussen

De volgende cursussen van SBK Opleidingen komen in aanmerking voor de 'NL leert door' subsidie:

  • Basiskennis Elektrotechniek (BKE)
  • Veiligheidsbepaling medisch gebruikte ruimten, NEN 1010-710
  • NEN 3140 / NEN 1010 Inspectietechnieken - Installatieverantwoordelijke
  • Mentorentraining
  • Training praktijkopleider