EW09 cover 600
16 april 2018

Grohe introduceert nieuwe ATRIO-collectie

foto 17-Grohe

Morgen onthult Grohe tijdens de jaarlijkse Design Week in Milaan de nieuwe Atrio-kraancollectie. De Milaan Design Week is een van de jaarlijkse hoogtepunten voor fans van innovatieve architectuur en geavanceerd design.

Met deze collectie zet Grohe de toon voor de volgende generatie van modern en tijdloos design. De luxe kraancollectie heeft ronde en cilindrische vormen en is ontworpen voor een badkamer in minimalistische stijl. De Atrio-collectie is de juiste combinatie tussen functionaliteit en design.

Milanese showroom

Bezoekers kunnen de Atrio in nieuwe kleuren zien en ervaren. Voor de Milanese showroom is een Atrio Experience Cube ontworpen, waarin het verhaal van de nieuwe collectie op een spectaculaire manier wordt verteld. Volgens Michael Seum, Vice President Design bij Grohe zorgt de overgang naar een eigentijdse stijl ervoor dat de producten van de fabrikant concurrerend en relevant blijven. De symmetrische vormen en het moderne design van de collectie geven interieurontwerpers, architecten en consumenten de mogelijkheid hun badkamers tot in detail stijlvol in te richten.