EW09 cover 600
22 mei 2018

Guts Installatietechniek opent nieuw kantoor in Boxtel

GUTS

Vrijdag 25 mei aanstaande opent GUTS Installatietechniek officieel haar nieuwe kantoor met magazijn aan de Mijlstraat in Boxtel. Dit doen ze samen met klanten, leveranciers en andere genodigden. Onderdeel van het programma is een presentatie door Vindsubsidies, die Guts adviseerde in de subsidiering van haar duurzame investeringen. Het is tevens het 5-jarig bestaan van het bedrijf dat voorheen in Son en Breugel was gevestigd.

Reden voor de verhuizing is de groei van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van technische installaties voor retail, horeca en utiliteit. Voor een goede bereikbaarheid van de medewerkers is bewust gekozen voor een centrale locatie van de hoofdvestiging tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. In het leegstaande pand van Helicon zag Guts mogelijkheden voor een eigentijds en duurzaam kantoor. Het magazijn van 400 m² is de laatste maanden bijgebouwd.

Duurzaam kantoor

Guts investeerde in een KNX-lichtbesturingssysteem en duurzame installaties, zoals een ventilatie-systeem waarmee medewerkers zelf de temperatuur op hun werkplek kunnen regelen. Het grote voordeel van dit systeem is dat er energiezuinig wordt verwarmd of gekoeld. Het systeem haalt namelijk 60% van de energie uit de buitenlucht en 40% uit elektriciteit.