Omslag_EW05 600
26 april 2021

Help je klant die langer zelfstandig thuis wil wonen

Nieuwe brochure

langer zelfstandig thuiswwonen.JPG

Welke sanitaire oplossingen zijn er als oudere bewoners langer zelfstandig thuis willen blijven wonen? Techniek Nederland maakte een brochure die installateurs helpt om voor hun klant levensloopbestendige keuzes te maken bij natuurlijke renovatiemomenten zoals bij een badkamerverbouwing.

Eén van de meest voorkomende woningaanpassingen voor ouderen die langer zelfstandig thuis blijven wonen is een verbouwing van de badkamer en toilet. Logisch als je het bekijkt vanuit de verbetering van de veiligheid in huis, want valpartijen in de badkamer komen helaas veel voor en leiden tot ernstig letsel.

Nieuwe brochure

Installateurs spelen een belangrijke rol in het veiliger en comfortabeler maken van woningen. Er zijn talloze mogelijkheden voor veilige sanitairoplossingen. Techniek Nederland zet deze oplossingen overzichtelijk op een rij in de nieuwe brochure “Langer Zelfstandig Thuis Wonen met het juiste, aangepaste sanitair”.

Oplossingsgerichte informatie voor een goed advies

Naast productinformatie geeft de brochure aan voor welk (gezondheids)probleem een gekozen product een oplossing kan zijn, zodat de installateur deze informatie in een comfortadvies voor zijn klant kan verwerken. De behoeften van eventuele andere gezinsleden en/of zorgverleners zijn daarin meegenomen, evenals de technische voorschriften en de bouwkundige randvoorwaarden.

Financiering

Hebben klanten moeite met de financiering van de verbouwing of willen zij verduurzaming “meenemen” in het project? Dan biedt de brochure ook uitkomst met extra informatie over deze onderwerpen.

Informatie ook voor corporaties, VVE’s en consumenten

De informatie in de brochure is zowel geschikt voor woningeigenaren als voor corporaties en VVE’s als het gaat om projectmatige aanpak van woningaanpassingen.

Download de brochure ‘Langer Zelfstandig Thuis Wonen met het juiste, aangepaste sanitair’.