EW07 omslag 600
23 april 2021

IBC Solar en Van der Valk Solar Systems zijn nu distributiepartners

IBC Solar & Van der Valk Solar Systems-web

IBC Solar, leverancier van PV-systemen, breidt haar haar portfolio van montagesystemen uit met de solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems. Daarmee kan het haar internationale klanten nog meer variatie en mogelijkheden bieden bij de montage van wisselende PV-installaties.

Van der Valk Solar Systems is een gerenommeerd bedrijf binnen de industrie in solar systemen. Het legt de focus op de ontwikkeling en productie van solar montagesystemen voor zowel het woon- en bedrijfssegment als voor zonneparken.

Uitbreiding portfolio

Binnen deze context werkt het bedrijf al enkele jaren succesvol samen met IBC Solar-dochterondernemingen uit Zweden en Nederland. Op basis van deze succesvolle samenwerking besloot IBC Solar deze samenwerking te versterken, door haar portfolio uit te breiden met montagesystemen van de Nederlandse specialist van montagesystemen.

Internationale netwerk

Dennis de Vette van Van der Valk Solar Systems noemt het uitgebreide internationale netwerk van IBC Solar als een groot voordeel om haar producten aan nog meer klanten binnen Europa te kunnen aanbieden. Antje Anzi, Director Solutions International bij IBC Solar is eveneens verheugd. ‘De producten van de Nederlandse fabrikant kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, veelzijdigheid en snelle installatie. De ValkPro+ vormt een aanvulling op ons montageportfolio voor platte daken en maken ons portfolio compleet.’