EW06 Omslag 600
23 oktober 2019

Inschrijving VSK Awards 2020 gestart

vsk.JPG

De organisatie van de VSK nodigt deelnemende exposanten aan de VSK uit zich aan te melden voor de VSK Awards 2020. Alle exposanten kunnen tot en met 17 november 2019 hun innovaties aanmelden via vsk.nl/awards

Medio december worden de genomineerden bekend gemaakt. Op de eerste beursdag van de vakbeurs VSK - 4 februari - wordt duidelijk wie de categoriewinnaars zijn geworden. De jury staat onder voorzitterschap van Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland.

Toetsingscriteria

Inzendingen worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: innovatief, oplossingsgerichtheid, praktische toepasbaarheid, sociale impact, duurzaamheid en economisch rendement. Naast de juryprijzen is er ook een publieksprijs. Vanaf half december kan het publiek zijn stem uitbrengen op een van de genomineerden. Alle prijzen worden uitgereikt op de eerste beursdag van de VSK.

Prijzen zijn te winnen in drie categorieën.

De categorie Gezond & comfort is er voor producten, diensten en concepten die het welzijn van de gebruiker voorop en centraal hebben staan. Veiligheid, geborgenheid, en ruimte om goed en gezond te leven. Nieuwe slimme techniek in de breedste zin van het woord, die in dienst staat van de gebruiker.

De categorie Energietransitie is er voor producten, diensten en concepten die bijdragen aan het terugdringen van het energieverbruik en het stimuleren van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. De inzendingen zorgen voor een betere planeet, beantwoorden aan de vraag naar duurzame, verantwoorde en slimme oplossingen in nieuwbouw én renovatie, en bieden de traditionele kolom handvatten om te innoveren, te veranderen en toekomstbestendig te blijven.

De categorie Installateurszaken is er voor producten, diensten of concepten die het werk verlichten, eenvoudiger maken, of het installatievak aantrekkelijk maken. Denk aan gereedschappen, installatiemethoden; slimme oplossingen waar de mensen op de werkvloer, die we zo keihard nodig hebben, de handjes voor elkaar krijgen.