Omslag_EW05 600
1 juli 2019

Installateur van de Toekomst centraal in Hardenberg

Installatie & Elektro Vakbeurs 10-12 september

hardenberg

Op 10, 11 en 12 september organiseert Easyfairs de Installatie & Elektro Vakbeurs. In Hardenberg staan de snelle veranderingen in de installatie- en elektrobranche en de veranderende rol van de installateur daarin centraal.

Het is in september de tweede keer dat de beursorganisator een platform creëert voor zowel de E- als de W-installateur. ‘Door alle ontwikkelingen, bijvoorbeeld de energietransitie, is het voor installateurs met een drukke agenda lastig om zich te verdiepen of op de hoogte te blijven. Daarom schenken we met De Installateur van de Toekomst extra aandacht aan actuele onderwerpen, waarbij we de nadruk leggen op praktische informatie die toepasbaar is op de werkvloer’, aldus Mathilde Koniuszek van de organisatie.

Kennis- & Praktijksessies

Dit jaar zijn er in de evenementenhal in Hardenberg naast de meer dan tweehonderd exposanten op de beursvloer ook kennis- en praktijksessies in twee kennistheaters. Overdag organiseert TVVL kennissessies die inspelen op de thema’s efficiënt werken, duurzaamheid en digitalisering. In de avond zijn er productgerichte praktijksessies.

Breed aanbod

De exposanten op de Elektro Vakbeurs informeren bezoekers over onder andere test- en meetapparatuur, zonnepanelen, verlichting en paneelbouw. Op Installatie Vakbeurs staan aanbieders van onder andere warmtepompen, klimaat- en koeltechnieken, sanitair en meet- en regeltechniek. Met naast de nieuwkomers Residio en Quinn Radiators vertrouwde namen als Alklima, Daikin, Nathan, Nefit, Vaillant, Technische Unie en Rensa.

Voor meer informatie: www.installateurvdtoekomst.nl