EW02 Cover 600
15 juni 2018

Inverter rooftops met hoog rendement

foto 11-airview-CKT-XHE_41-151_A

Met de Clivet Smartpack2 inverter rooftops introduceert Airview Luchtbehandeling een hoog rendement airconditioning oplossing voor toepassing in onder meer bioscopen, winkelcentra, showrooms, horeca, benzinestations, productieruimten en sportscholen.

Dankzij de inverter compressoren en de EC-ventilatoren worden hoge rendementen en een energiezuinige werking gerealiseerd. De Clivet Smartpack2 rooftops zijn standaard uitgevoerd als warmtepomp en zijn leverbaar in drie modellen met een nominale capaciteit van 20, 30 en 45 kW, waarbij ieder model modulerend regelbaar is tussen 20% en 100%. Het nominaal luchtdebiet bedraagt 4.000, 6.000 en 9.000 m3/uur. De units zijn ontworpen voor buitenopstelling en zijn toepasbaar met luchtkanalen of airsocks. De Clivet Smartpack2 is Eurovent gecertificeerd.

Geïntegreerde regeling

De rooftops zijn standaard uitgevoerd met een geïntegreerde regeling en worden geleverd inclusief LCD-wandbediening met touch-key bediening. Tal van opties zijn mogelijk, waaronder toevoer van verse buitenlucht, vrije koeling en hoog rendement filters. Ook een geïntegreerde stoombevochtiger en regeling op basis van CO2 of luchtkwaliteit CO2/VOC behoort tot de mogelijkheden.