Omslag_EW05 600
14 april 2020

ITBB slaat eerste paal nieuwe prefab fabriek

Plaats voor 2.500 prefab woninginstallaties

ITBB-Artist-Impression-nieuwe-vestiging-Zwolle-klein

Onlangs is in Zwolle de eerste paal geslagen voor de in november op te leveren prefab fabriek van technisch dienstverlener ITBB Group. Door innovaties en proces-industrialisering is ITBB straks in staat om circa 2500 woninginstallaties per jaar te realiseren. In voorgaande jaren waren dat nog rond de 1200 woninginstallaties per jaar.

ITBB is een allround technische dienstverlener die adviseert, realiseert en nazorg verleent. De verschillende bedrijfsonderdelen leveren een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw.

Innovatieve werkprocessen

ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. ‘Door te focussen op optimalisering, op innovatieve werkprocessen en op het ontwikkelen van synergievoordelen bieden we opdrachtgevers extra toegevoegde waarde’, zegt Jelle J. Boorsma, algemeen directeur en eigenaar van de ITBB Groep.
‘Onze nieuwe vestiging in Zwolle wordt in de komende jaren gecompleteerd met alle ITBB-diensten. Met de uitbreiding in Zwolle verwachten we te groeien van meer dan 100 fulltime arbeidsplaatsen nu naar totaal 300 fulltime medewerkers.’