Omslag_EW05 600
15 januari2020

KNX deelt kennis op stand en mini-symposium tijdens VSK 2020

knxcybersecurity

Met een eigen stand op de Smart Homes and Intelligent Buildingslane, en met een mini-symposium op donderdag 6 februari zorgt KNX Nederland tijdens de komende VSK-beurs van 4- 7 februari voor kennisoverdracht.

Iedere beursdag staan KNX-specialisten klaar om kennis en informatie over KNX en woning- en gebouwautomatisering in het algemeen te delen. Ook is de stand een geschikte plek voor professionals om elkaar te ontmoeten. Installateurs en systeem integratoren kunnen in de stand uitgebreide informatie krijgen over cyber security en de besturing van HVAC-systemen met KNX.

Ontdek Smart Inside

Vakmensen kunnen tijdens de beurs ook op een beeldscherm de mogelijkheden ontdekken van Smart Inside. Dit is dé online community voor professionals op het gebied van woning- en gebouwautomatisering. Via Smart Inside kunnen professionals hun netwerk, de informatie over en de betrokkenheid met woning- en gebouwautomatisering vergroten.

Mini-symposium

Op donderdag 6 februari organiseert KNX Nederland een mini-symposium in het kennistheater in hal 10 van 17.00 tot 19.00 uur. Vier KNX-deskundigen verzorgen presentaties over KNX en HVAC (Annemieke van Dorland, DTEQ), energiemonitoring (Freddy van Geel, xxter B.V.), het gebruik van KNX om aan BENG en EPV te voldoen (Marco Weg, PureDomotica) en praktische toepassingen voor cyber security (Martin van Ling, Hestia Domotica).

Aanmelden

Kom naar de VSK en ontdek de wereld van installaties en de mogelijkheden van KNX daarin. Aanmelden voor VSK kan kosteloos via deze link.