Omslag_EW05 600
30 maart 2021

Nefit Bosch stapt in airconditioning

Nefit Bosch airco's-web

Nefit Bosch breidt met ingang van april zijn productportfolio uit met airconditioning. Met het nieuwe programma airconditioners speelt de fabrikant in op de wensen van de consument die volgens de fabrikant in hun zoektocht naar de juiste oplossing voor een comfortabel binnenklimaat graag in zee gaan met een bekend merk.

Het nieuwe programma omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Bosch Climate 3000i en Bosch Climate 5000i. Daarnaast is er de Climate 5000 MS multi-split buitenunit die gecombineerd kan worden met zowel de binnenunits van de Climate 3000i, als de Climate 5000i, tot een maximum van vijf.

Koelen én verwarmen

Met de airconditioners van Nefit Bosch kun je niet alleen koelen, maar indien nodig ook verwarmen. Handig bijvoorbeeld voor een slaapkamer die ook als thuiswerkplek wordt gebruikt. De splitjes zijn ook heel goed toe passen voor klein zakelijk gebruik, zoals een kantoor aan huis of een praktijkruimte.

Gemak voor installateur

Marketing manager Jan Blom denkt dat consumenten bij hun keuzes gevoelig zijn voor bekende merken en een betrouwbare leverancier. ‘Wij ondersteunen installateurs met een sterke serviceorganisatie. Bij het verkopen en installeren van airconditioning kunnen zij terugvallen op dezelfde organisatie die ze ook kennen van alle andere producten en dat biedt ook hen gemak en zekerheid.’

Compleet uitgerust

Alle varianten zijn compleet uitgerust en standaard voorzien van onder meer high-density filters, ontdooi-functie en anti-corrosieprotectie en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop nog een aantal extra’s zoals 3D Swing functie, Ioniser en Biofilter. De airconditioners kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en optioneel via een app.

Distributie

Nefit kiest bij de levering van de airco units voor een stap-voor-stapaanpak waarbij de distributie in eerste instantie uitsluitend zal worden verzorgd door de Rensa Family-bedrijven Rensa Verwarming & Ventilatie en Gafco.