EW07 omslag 600
19 november 2020

Nieuwe datum Techathon: 11 maart 2021

techathon 2019

Vandaag 19 november zou de Techathon 2020 hebben plaatsgevonden als hybride evenement. Na de afgekondigde corona-maatregelen door het Kabinet besloot de organisatie het evenement uit te stellen. Inmiddels is de nieuwe datum bekend: donderdag 11 maart.

Tijdens de tweede editie op 11 maart 2021 gaan alsnog tien teams aan de slag gaan om creatieve en haalbare oplossingen te verzinnen op het gebied van circulaire herontwikkeling van Stationsplein-West 30 in Arnhem. Het Rijksvastgoedbedrijf (RVG) wil Stationsplein-West 30 in Arnhem circulair herontwikkelen. Daarmee wil het RVG het benodigde aantal grondstoffen minimaliseren, bestaande materialen zoveel mogelijk hergebruiken en bio-based materialen toevoegen.

Circulair vastgoed

De technische sector heeft veel ideeën hoe het het RVG kan helpen bij het realiseren van dit doel. Welke technieken moeten worden ingezet? En welke businesscase sluit het beste aan bij de doelstellingen? De deelnemende teams zullen de oplossing die zij voorstellen uitwerken voor het Rijksvastgoedbedrijf. Een onafhankelijke jury bepaalt welk team de beste oplossing presenteert. Houdt de website https://www.connect2025.nl/techathon in de gaten voor het laatste nieuws.