Omslag_EW05 600
5 - 1- 2021

One stop shopping bij Batenburg Installatietechniek

BIT Afbeelding Persbericht Samen Sterker LaaddepotDe plaatsing van busladers, infrastructuur en compactstations in de onderhoudswerkplaats voor elektrische bussen is een goed voorbeeld van one-stop-shopping

Sinds 1 januari bundelen de bedrijven Van Dalen Installatietechniek, Schekman Totaaltechniek, Dekker van Geest en Sparreboom Techniek Rotterdam de krachten onder de paraplu van Batenburg Installatietechniek. Met dit one stop shoppingconcept ontzorgt het bedrijf haar opdrachtgevers op installatietechnisch vlak.

Techniek, de technisch dienstverlener gespecialiseerd in industriële automatisering, het leveren van industriële componenten en het verzorgen van installaties kondigt vandaag aan dat de bedrijven binnen de divisie Installatietechniek; de krachten bundelen en per 1 januari 2021 de naam wijzigen in Batenburg Installatietechniek. Door het bundelen van specialistische kennis op het gebied van beveiligingstechniek, de energietransitie, klimaatinstallaties en service, beheer en onderhoud, vergroot Batenburg haar slagkracht in bestaande en nieuwe markten, met behoud van lokaal ondernemerschap.

Regionaal

De bedrijven binnen de divisie Installatietechniek werkten al een aantal jaar intensief met elkaar samen. Ook na de naamswijziging blijft Batenburg Installatietechniek haar klanten en markten in de regio en vanuit de bestaande vestigingen in Monster, Rotterdam, Waalwijk, Nijkerk, Twello en Nijmegen bedienen. De focus van Batenburg Installatietechniek blijft ongewijzigd: advies over elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties en het verzorgen van de installatie en het onderhoud.

Gebundelde kracht

Renze Brouwer, divisiedirecteur BIT: ‘We blijven onze klanten en markten vanuit de regio bedienen met onze producten en diensten op basis van onze huidige product-markt combinaties. Daarnaast gaan we gesteund door onze gebundelde kracht op zoek naar nieuwe product-markt combinaties, om zo nog verder invulling te geven aan onze ambities op het gebied van de energietransitie.’