EW06 Omslag 600
5 september 2019

Online assistent Vaillant voor installateurs

vaillant

Vaillant stelt een nieuwe online assistent beschikbaar voor installateurs. De online assistent is bedoeld voor alle vragen over Vaillants duurzame installaties voor nieuwbouw en renovatie.

Voor het advies hoeven adviseurs van Vaillant dus niet meer op locatie te komen, dit kan namelijk eenvoudig online met een persoonlijk gesprek op afstand. De adviseurs van Vaillant zijn hiervoor elke dag bereikbaar. Zo wordt samen met deze adviseurs gezocht naar een passend antwoord op elke vraag.

Hulp bij klantadviezen

Met de online assistent speelt de fabrikant volgens Mark van de Ree in op de groeiende vraag bij installateurs voor het opstellen of volledig maken van klantadviezen voor duurzame installaties. De technisch project adviseur van Vaillant geeft aan dat de adviseurs helpen om een passend advies op tafel te krijgen voor de klant. ‘Het inplannen van een afspraak op locatie voor een oriënterend gesprek of advies werd al snel als te tijdrovend beschouwd. Met de online assistent bieden we nu een laagdrempelig alternatief om op een efficiënte manier te voorzien in de behoefte aan advies en ondersteuning.’

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg vertelt de fabrikant graag over deze nieuwe service.