EW06 Omslag 600
4 maart 2021

Plieger/Thermonoord neemt producten Adey op in assortiment

Hans Stapper Sabrina MolHans Stapper en Sabrina Mol ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Vandaag maakte groothandel en logistiek dienstverlener Plieger/Thermonoord bekend te gaan samenwerken met Adey dat een uitgebreid assortiment heeft van magnetische filters en chemicaliën voor waterbehandeling.

Plieger/Thermonoord is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra.  Sabrina Mol, landenmanager van Adey geeft aan dat blij te zijn met het nieuwe distributiekanaal in Nederland. ‘Op alle vestigingen van de groothandel komt een uitgebalanceerd gamma van onze producten op voorraad te liggen, zoals de magneetfilters Atom en Micro2 alsmede de meest voorkomende chemicaliën.’

Minder vervuiling installatie

De producten van de Britse fabrikant beschermen verwarmingsinstallaties en koelsystemen tegen vervuiling waardoor energie wordt bespaard. ‘Met de toevoeging van de producten van Adey aan ons assortiment kunnen wij onze klanten een complete lijn van filters en reinigings- & onderhoudsartikelen aanbieden die op elkaar zijn afgestemd’, aldus Hans Stapper, expert van Plieger Express Zwolle.