EW03 cover 600
8 oktober 2018

Pro-versie Warmtepompverkenner beschikbaar

Warmtepompverkennerpro1

De Warmtepompverkenner  is een warmtepomptool die installateurs ondersteunt bij het adviesproces. Sinds kort is de tool in een pro -versie beschikbaar.

De vernieuwde tool ondersteunt installateurs bij het adviesproces. Nadat met de klant een digitale vragenlijst is doorlopen, bepaalt de installateur samen met de klant het meest geschikte type warmtepomp, inclusief vermogen. De klantgegevens, wensen en eisen kunnen direct worden toegevoegd aan de opname, evenals eventuele acties.

Installatiehandleidingen

Daarnaast is het mogelijk u een lijst met best practices en aandachtspunten in te zien. En in de bibliotheek van de software tool vindt de installateur onder andere installatiehandleidingen. Als meerdere personen in het bedrijf contact hebben met dezelfde klant hebben zij via de tool allemaal inzicht in het dossier van de klant. Dat vergemakkelijkt de communicatie met de klant.

Korting voor leden Uneto-VNI

Het gebruik van de WarmtepompverkennerPro is het eerste jaar gratis. Leden van Uneto-VNI kunnen gebruik maken van de ledenkorting van 40 procent op het abonnement. Meer weten? Kijk op www.warmtepompverkenner.nl