EW06 Omslag 600
20 november 2020

Rensa praat installateurs bij in TechTalk talkshows

Logo TechTalk-jpg

Dit jaar zijn door corona veel trainingen in het water gevallen. Groothandel Rensa weet echter dat de behoefte aan actuele vakkennis bij installateurs misschien wel groter is dan ooit. Om dat gat op te vullen presenteert Rensa Verwarming & Ventilatie eind november Rensa TechTalk, een reeks van acht talkshows waarin de techniek van de hedendaagse installatietechnieken en trends centraal staan.

Tijdens de acht afleveringen van 40 minuten bespreken diverse experts uit in de installatiewereld in een studio en in informele setting onderwerpen waar installateurs in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘welke warmtepomp kies je in welke situatie’ en de combinatie van warmtepompen met cv-ketels, maar ook zeer actuele thema’s zoals een gezond binnenklimaat en de juiste ventilatie komen aan bod. Uitgangspunten zijn de laatste trends en ontwikkelingen, maar de focus ligt op de techniek.

Eerste aflevering

De totstandkoming van TechTalk is een samenwerking van Rensa Verwarming & Ventilatie en diverse fabrikanten. De eerste aflevering van TechTalk verschijnt op 26 november op Rensa.nl, de website van de technische groothandel.