EW04 Omslag 600
4 februari 2019

Slimme innovaties voor op het dak

ubbink.JPG

Ubbink is continu op zoek naar slimme innovaties op het gebied van rookgasafvoer, ventilatie en bevestigingsmaterialen voor op het dak. Tijdens de BouwBeurs 2019 in de Jaarbeurs Utrecht van 4-8 februari presenteert Ubbink deze week een aantal innovaties, waaronder een calculatiemodule, een  behuizing voor een luchtwarmtepomp en een aantal nieuwe bevestigings- en protectiesystemen.

  • DakWijs
    DakWijs is een unieke calculatiemodule waarmee u een compleet advies krijgt voor het hellende dak met pannenafwerking. Het DakWijs advies draagt bij aan een optimale bescherming en langere levensduur van het dak en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. DakWijs maakt deel uit van het Ubbink programma Dakconstructie en Bescherming: een breed assortiment oplossingen voor een optimale dakconstructie.
  • Luchtwarmtepompbehuizing
    Ubbink noemt deze behuizing ‘de slimme vogel op uw dak’. Om fossiel energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Met de nieuwe Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° plaats je een warmtepomp als een schoorsteen op het dak. De behuizing beschermt de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt voor geluidsvermindering.
  • Bevestiging en Protectie
    Ubbink heeft uitgebreid programma bevestigings- en protectiesystemen, geschikt voor alle in de markt verkrijgbare zonnepanelen. Nieuw zijn onder andere een verbeterd indakmontagesysteem voor zonnepanelen, een solar pv/thermisch kabeldakdoorvoer pannendak, een solar leidingdoorvoer voor het hellende dak en een solar pv/thermisch kabeldakdoorvoer  voor een plat dak.

Ubbink is te vinden in hal 11, stand C040.