EW04 Omslag 600
30 november 2020

Smart Buildings: Over gebouwautomatisering en -managementsystemen

7 oktober 2021

smart buildings3.JPG

Op 7 oktober 2021 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de vierde editie plaats van dit event voor en door eindgebruikers. Gekozen is om het event (voorheen Building G100 Event) een nieuwe allesomvattende naam te geven; Smart Buildings.

Eindgebruikers zijn bezig om hun gebouwen en installaties te verduurzamen en “smart” te maken. Tijdens de laatste editie in 2019 deden alle grote GBS leveranciers mee. Ook voor de editie in 2021 hebben zich al heel veel partijen aangemeld. Leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en system-integrators tonen hun innovaties op het gebied van gebouwautomatisering en – managementsystemen.

Start-upplein

Jonge innovatieve bedrijven krijgen een speciaal plekje op het start-upplein waar zij hun innovaties kunnen tonen. Daarnaast vinden er tientallen presentaties plaats in speciaal ingerichte “huiskamers”. Hier verzorgen beurspartners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen.

Building G100

Smart Buildings is powered by Building G100 is een leveranciersonafhankelijk eindgebruikersplatform voor personen die zich bezig houden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Meer info: www.BuildingG100.nl . Meer Informatie over het event vindt u op www.SmartBuildings.nl