EW04 Omslag 600
8 december 2019

Solar Business Day 29 januari 2020

solarbusinessday

Op 29 januari 2020 organiseert Good in opdracht van de vakbeurs Solar Solutions de Solar Business Day. Tijdens dit jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor de solar sector in het Bimhuis in Amsterdam presenteert Rolf Heynen van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research het Nationaal Solar Trendrapport 2020. Het Trendrapport bevat alle essentiële cijfers over de Nederlandse PV-markt.

De presentatie van de Solar Business Day is in handen van Dolf Jansen, bekend cabaretier en presentator, die onder andere een panelgesprek zal leiden over netcapaciteit. André Jurjus (directeur Netbeheer Nederland), Peter Molengraaf (voorzitter Holland Solar) en Sam Collot d'Escury (directeur Energie Nederland) zullen debatteren over de vraag of zonneparken het net onevenredig zwaar belasten.

Inspirerende sprekers

Het congres wordt gecompleteerd door inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland over thema's als het Chinese zonne-energiebeleid, subsidievrij bouwen, en de lessen die Duitsland ons kan leren over congestiemanagement.

Deelnemen

De plaatsen zijn zeer beperkt. Meer informatie en kopen van tickets kan via solarbusinessday.nl