EW07 omslag 600

Solar Solutions/Duurzaam Verwarmd uitgesteld

Coronavirus noopt organisatie tot uitstel tot 7-9 september

solarsolutions2

Vanwege de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft de organisatie van de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd besloten deze te verplaatsen naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september.

De beurs zou plaatsvinden van 17-19 maart. De afgelopen weken heeft de organisatie intensief contact gehad met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen. Omdat inmiddels sprake is van een officiële uitbraak in Nederland (bron: RIVM) zet de organisatie de gezondheid van de exposanten en de te verwachten 15.000 bezoekers op het eerste plan en ziet het geen andere mogelijkheid dan uitstel.

In omringende landen en in zuid-Limburg heeft de overheid al besloten tot de annulering van grote evenementen, zoals de Ligth + Building in Frankfurt en de SHK in Essen. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd.

Voor bezoekers meldt de organisatie dat als u reeds een ticket heeft besteld, dit gewoon geldig blijft. Dit geldt ook voor VIP-tickets en bestelde business packages. Bent u straks uw ticket kwijt? Geen probleem, de organisatie zal iedereen als service een week voor de beurs nogmaals de bestelde ticket(s) per e-mail toesturen.