EW04 Omslag 600
21 oktober 2019

ST/Warmte ontvangt FD Gazellen award

Nieuwkoops installatiebedrijf is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

fd gazelle2

ST/Warmte uit Nieuwkoop is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 14 november wordt het installatiebedrijf uit Nieuwkoop in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke bijeenkomst die het Financieeele Dagblad organiseert in Haarlem.

De redactie van Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazellen award dit jaar voor de zestiende keer uit. Voor deze award kwalificeren zich uitsluitend bedrijven die sneller groeien dan alle andere in omzet, personeel én winst.

20 procent omzetgroei

De ranglijst is een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland, want alleen bedrijven die de voorgaande drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten, maken kans op een FD Gazellen Award.

ST/Wartmte

Duurzaam omgaan met energie is de missie van ST/Warmte. Daarbij staan kwaliteit, rendement en comfort voorop. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen. Een huis zonder gas is niet meer iets van de toekomst maar nu al realiseerbaar. Er zijn heel veel mogelijkheden, van geheel zonder gas tot gasverbruik reducerende opties.

Directeur/eigenaar Martin Hoekstra van ST/Warmte zal de prijs in ontvangst gaan nemen. De prijs wordt uitgereikt aan drie omzetcategorieën; tot 2 miljoen; 2- 10 miljoen en meer dan 10 miljoen euro per jaar.