EW02 cover 600
22 januari 2019

Stille nieuwe plafond units

Global LP

Auerhaan Klimaattechniek introduceert een compleet nieuwe serie plafond WTW units. Deze Global LP units onderscheiden zich door een geheel nieuwe opbouw met nieuwe componenten. Bij het ontwerp van deze nieuwe serie heeft men vooral als doel gesteld units te ontwikkelen met een laag geluidsniveau.

De Global LP serie van Lemmens is een toevoeging op het bestaande programma plafond WTW units. Hierdoor beschikt Auerhaan nu over een zeer uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van plafond WTW units.

Veertien modellen

Er zijn nu veertien verschillende modellen beschikbaar met luchtcapaciteiten van 300 m3/h tot 2.900 m3/h. Binnenkort worden hier nog twee modellen aan toegevoegd met een luchtcapaciteit tot ca. 3.600 m3/h.

Glijrails

De servicepanelen van de nieuwe plafondunits zijn gemonteerd op een glijrails, waardoor service- en onderhoudswerkzaamheden eenvoudig zijn uit te voeren. Bovendien zijn alle units voorzien van een complete plug & play regeling en worden ze geleverd met de zeer gebruiksvriendelijke TAC-Touch afstandsbediening.

De plafondunits maken onderdeel uit van de zeer uitgebreide serie Global WTW units die bestaat uit meer dan zestig verschillende modellen in verschillende uitvoeringen, voorzien van een Hoog Rendement platenwisselaar of voorzien van een Warmtewiel.