EW04 Omslag 600
10 mei 2021

Vabotech: nieuwe vakbeurs voor bouw en techniek in RAI Amsterdam

Vabotech

Op 7, 8 en 9 april 2022 staan in RAI Amsterdam drie dagen lang bouw, installatie en elektrotechniek centraal. Op de nieuwe vakbeurs Vabotech komen vraag en aanbod samen en wordt kennis uitgewisseld. United Construction Fairs in Ede introduceert Vakbeurs Bouw en Techniek, afgekort Vabotech. De beurs richt zich op bouwers, installateurs, elektrotechnici en in de sectoren werkzame ict-professionals.

Er zijn vele leveranciers die door middel van innovaties het werk makkelijker maken door dagelijks te denken vanuit de positie van een vakprofessional. Toeleveranciers, groothandels en eindgebruikers in de bouw komen echter te weinig samen om kennis te delen, het nieuwste van het nieuwste te zien en te kunnen toepassen. Op Vabotech kunnen deze groepen elkaar ontmoeten in meerdere hallen waar bedrijven zich presenteren met hun producten en diensten toegespitst op bouwers, installateurs, elektrotechnici en ICT-professionals. Ook zullen er in de hallen vakwedstrijden worden georganiseerd en zijn er theaters met het laatste productnieuws.

Samen

De nieuwe vakbeurs richt zich qua bezoek op eigenaren en medewerkers van bedrijven in de volledige breedte van de bouwkolom. Patrick Schilte, event director van Vabotech: ‘De bouw en technieksector komen steeds meer bij elkaar, maar vakbeurzen worden nog per doelgroep georganiseerd. Waarom komen de uitvoerende bouw en techniek – installatie en elektrotechniek – niet in één vakbeurs samen? De vraag hiernaar is groot, maar het is er nog niet, mede daarom starten we met Vabotech.’

Schiltes missie is dat mensen die werkzaam zijn in bouw en techniek trots zijn op hun werk. ‘Dat ze ambassadeurs zijn en anderen enthousiast maken om in onze sector te gaan werken. Ik geloof ook dat in een steeds meer digitaal tijdperk vraag en aanbod nog altijd het beste tot stand komt tussen mensen. Met elkaar zaken doen en trots zijn op ons vakgebied: Daar staat Vabotech dan ook voor.’

Zaterdag

De nieuwe beurs zal ook opp zaterdag geopend zijn. ‘We willen iedereen in de bouw en techniek de gelegenheid bieden om naar de beurs te komen. Met donderdag, vrijdag(avond) en zaterdag als beursdagen is er altijd wel een geschikt moment om Vabotech te bezoeken.

Meer informatie: www.vabotech.nl.