EW06 Omslag 600
4 mei 2021

Van Dorp neemt Van Marum Installateurs over

van dorp-web

Technisch dienstverlener Van Dorp breidt uit in het Noorden met de overname van Van Marum Installateurs.

Na de overname van Ten Kate Installatietechniek in Hoogeveen vorig jaar, ziet algemeen directeur Chris van der Veen de nieuwe overname als logische vervolgstap voor een sterkere positie in het noorden van het land. De totaalinstallateur uit Groningen bestaat al meer dan vijftig jaar, heeft een omzet van 3,5 miljoen euro en er werken 16 medewerkers.

20 vestigingen

Met deze overname heeft Van Dorp inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland waarmee het een totaalpakket biedt aan technische diensten en installaties. Voorlopig blijft Van Marum haar werkzaamheden uitvoeren onder de huidige bedrijfsnaam. De dagelijkse leiding blijft in de handen van Directeur Eltjo van Marum.

Gunstig voor beide partijen

Eltjo van Marum vindt dat de verkoop aan Van Dorp ervoor zorgt dat de continuïteit voor collega’s, klanten en relaties ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. 'Van Dorp is een gezond familiebedrijf, waarmee wij ons goed kunnen vereenzelvigen. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers profiteren dankzij de samenwerking van diverse disciplines, zoals Technisch Beheer en diverse specialismen die van Dorp groot hebben gemaakt.'