EW09 cover 600
7 maart 2018

Van Wijnen zoekt partners voor De Loskade Challenge

loskade.JPG

Op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen gaat Van Wijnen onder de naam De Loskade bouwen aan de wijk van de toekomst. De Loskade is een pop-up wijk waar binnen ruimere kaders geëxperimenteerd kan worden. Het is dé plek om duurzaam te innoveren en de circulaire economie tot bloei te laten komen. Wilt u meedenken, onder andere over duurzame installaties, meld u dan uiterlijk 20 maart aan.

Tot 2030 zullen er op De Loskade 45 shortstay woningen worden gebouwd waarbij Van Wijnen anticipeert op de veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend wonen.

Circulair

De circulaire producten die Van Wijnen ontwikkelt, worden hier de komende jaren getest. Met échte bewoners, met echte ervaringen én met ruimere kaders dan doorgaans geldend op het gebied van wet- en regelgeving, welstand en garanties. Zo wordt ruimte gecreëerd voor revolutionaire oplossingen.

Installatie-oplossingen

Van Wijnen zoekt partners en heeft een Challenge uitgeschreven om frisse denkers en vernieuwers te vinden om samen duurzame en circulaire ambities waar te maken. Hierbij is Van Wijnen specifiek op zoek naar innovaties en optimalisaties op het gebied van gevel- en dakafwerking, installatie-oplossingen en energieopwekking en –opslag.

Meedoen?

Heeft u een revolutionair idee of product welke hierop aansluit? Wilt u onderdeel zijn van de totstandkoming van de wijk van de toekomst en de circulaire economie? Bezoek www.deloskade.nl voor nadere informatie en meld u uiterlijk dinsdag 20 maart aan voor deze Challenge.