EW04 Omslag 600
7 april 2020

Vraagbaak Corona & Techniek

Expertteam beantwoordt vragen

vraagbaak technisch.JPG

De veiligheid staat voorop voor werknemers van bedrijven, maar veel installateurs hebben specifieke technische vragen over corona-gerelateerde maatregelen rond installaties in en om gebouwen vragen. Daarvoor kunnen zij nu terecht bij de helpdesk van het Expertteam Corona & Techniek.

De coronacrisis heeft niet alleen consequenties voor het gebruik van de technische systemen, maar ook voor de plaatsing, het beheer en het onderhoud. Bijvoorbeeld over het reinigen van ventilatiekanalen, en de aandachtspunten bij de aanleg en onderhoud van sanitairinstallaties. Bovendien kunnen situaties sterk verschillen. Technische installaties in een gebouw waarin wordt gewoond of gewerkt stellen andere eisen dan in een leeg gebouw.

Expertteam

Techniek Nederland heeft samen met Isso, Wij Techniek en TVVL een Expertteam samengesteld dat de vragen van installateurs, gebouweigenaren, gebouwbeheerders, adviseurs en andere professionals direct kan beantwoorden. Het team bestaat uit specialisten uit de praktijk en de (internationale) wetenschap.

Veelgestelde vragen

Het expertteam geeft op de helpdesk op veel vragen al een antwoord. Heeft u daarna toch nog een vraag, stuur dan een e-mail naar helpdesk@corona-techniek.nl