EW07 omslag 600
4 november 2020

Webinar over mobiele toegangscontrole

mobiele toegnag

Mobiele toegangsdata worden volgens 2N de belangrijkste factor voor de toegangscontrole van appartementen- en kantoorgebouwen. Om gebouwbeheerders en installateurs meer inzicht te geven in de voordelen van het gebruik van de smartphone voor toegangsbeheer organiseert de aanbieder van IP-toegangscontrolesystemen een gratis en interactief webinar op 12 november.

Hoewel intercomsystemen met touch screens of sleutelkaarten nog steeds gangbare tools zijn voor toegangscontrole in gebouwen met meerdere gebruikers, verandert de wereld volgens Tomas Vystavel van 2N. ‘Organisaties en bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze de juiste oplossingen voor toegangscontrole hebben om gelijke tred te houden met de veranderende behoeften en zorgen van de gebruikers en bewoners van gebouwen.’ Experts zullen tijdens het webinar ingaan op de voordelen van de inzet van mobiele technologie met betrekking tot toegangscontrole en het monitoren hiervan.

Aanmelden

Het gratis webinar van 2N vindt plaats op donderdag 12 november om 10.00 uur en zal onder andere gepresenteerd worden door CEO Michal Kratochvil en Tomas Klima, sales directeur. Schrijf in via deze link