Omslag_EW05 600
29 augustus 2022

Overstappen op elektrische bedrijfswagens?

Ga met LeasePlan op EV-experience op het circuit van Zandvoort

UV01784

Benieuwd naar de laatste trends rondom elektrische bedrijfswagens? Denk je erover na over te stappen naar een emissievrij wagenpark of elektrische bestelbus? Bezoek dan op 23 september het klantevent van LeasePlan op het circuit van Zandvoort.

Maarten Bos, gastspreker van LeasePlan, vertelt je waar je als bedrijf allemaal rekening mee moet houden als je besluit je wagenpark te elektrificeren. Na de presentatie krijg je van LeasePlan een parkeerkaart en heb je gratis toegang tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland! Tijdens deze experience staan de nieuwste elektrische modellen van verschillende automerken voor je klaar in de pitstraat voor het maken van een proefrit. En op de paddock bekijk je de nieuwste e-bedrijfswagens. Of volg verschillende, inspirerende workshops hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. Er is dus veel te doen, te ontdekken en te ervaren op het gebied van elektrische mobiliteit!

Aanmelden

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Dus wacht niet te lang en meld je - en optioneel één extra collega - aan vóór 10 september 2022. Op=op. Vóór 16 september informeert LeasePlan jou via e-mail of je meekunt.