EW04 Omslag 600
12 december 2022

Transitie in de bouw centraal tijdens BouwBeurs 2023

Installateurs voelen zich tijdens de Bouwbeurs 2023 thuis in hal 7

bouwbeurs 600x400

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt BouwBeurs 2023 in Koninklijke Jaarbeurs plaats. Centraal staat de transitie in de bouw met als thema’s circulariteit, industrialisering en digitalisering. Het zwaartepunt voor bezoekers uit de installatiewereld ligt in hal 7.

De BouwBeurs staat vol met innovatie, duurzaamheid en partnerships gericht op de toekomstbestendigheid van de bouw. In een speciaal ingericht Cirkeltheater kunnen bezoekers kennis opdoen over circulair ontwerpen en bouwen. In het Techforum wordt het thema digitaal bouwen toegelicht. Nieuw deze editie zijn de BouwBeurs Awards, waar innovaties van exposanten centraal staan. De winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt. Daarnaast staan de bekende activiteiten zoals wedstrijden en diverse demo’s weer op het programma.”

Praktische demonstraties

Bezoekers kunnen tijdens de Bouwbeurs niet alleen kennismaken met de nieuwste trends, maar ook praktische demonstraties bijwonen van nieuwe technieken. Uiteraard is er ook volop ruimte om te netwerken, voor inhoudelijke debatten en voor entertainment.

Hal 7 is voor installateurs

Bezoek je als installateur de Bouwbeurs, dan ga je als eerste naar hal 7. In die hal verzamelen zich een aantal fabrikanten en leveranciers die met innovaties op het snijvlak van de bouw en de installatie. Zoals Inventum, Intergas, Itho Daalderop, Mitsubishi Electric, Nefit, Tonzon, UniWarm, Georg Fisher Alutherm Heating, Atag verwarming, Attema, Duco Ventilation, Geberit, Magnum Heating, Nibe Energietechniek, Vaillant, Van der Velden rioooltechniek, en Ubbink (in hal 11)

Toegang

De inschrijving voor bezoekers is inmiddels geopend. Toegang tot het evenement is gratis. Aanmelden kan via www.bit.ly/EW-Bouwbeurs