EW04 Omslag 600
22 december 2022

Vabotech uitgesteld naar eind juni

Vabotech NieuweDatum Logo PR-web

De eerste editie van Vabotech is uitgesteld. De vakbeurs voor bouw en techniek zal nu plaatsvinden op woensdag 29 juni, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli 2022 in RAI Amsterdam.

De organisatie was door de onzekere situatie rondom corona gedwongen het op 7,8 en 9 april geplande evenement uit te stellen. Patrick Schilte, event director van Vabotech, laat weten: “Een eerste editie neerzetten in deze tijd is behoorlijk uitdagend, daarom zijn we ook trots dat exposanten de verplaatsing van begin april naar eind juni steunen. Samen met de bezoekers kunnen we er dan echt een bouw- en techniekfestijn van maken, met demonstraties, vakwedstrijden en netwerken.”

Samen werken zonder grenzen

Het thema van Vabotech is ook bekend gemaakt; ‘Samen werken zonder grenzen’. In de bouw en techniek wordt steeds meer samen gewerkt met verschillende mensen, partners en bedrijven en omarmt men meer en meer de onbegrensde mogelijkheden van techniek. Aan de hand van productinnovaties en nieuwe werkwijzen verandert onze sector en ontstaan steeds meer nieuwe businessmodellen. De modellen zijn het antwoord op de veranderende vraag van de eindgebruikers naar bijvoorbeeld circulariteit, duurzame oplossingen en energieneutraal in combinatie met betaalbaar wonen en werken.