Omslag_EW05 600
3 april 2023

Veilig werken in de installatietechniek

Online magazine ArboTechniek biedt unieke kijk achter de schermen

arbotechniek2

Onlangs lanceerde ArboTechniek een nieuw gratis online magazine. Met verhalen over gezond en veilig werken in de installatietechniek is het magazine dé informatie- en inspiratiebron voor iedereen die zich hardmaakt voor veilig en gezond werken.

Een recordaantal van 695 deelnemende bedrijven nam op 29 maart deel aan de Bewust Veilig-dag 2023. Dat bewijst dat het veiligheidsbewustzijn in de technieksector groot is. Een nieuw online magazine van ArboTechniek beoogt het onderwerp hoog op de agenda te houden van technische bedrijven. ArboTechniek is het samenwerkingsverband van de sociale partners in de techniek en ontwikkelfonds Wij Techniek. De afgelopen jaren heeft ArboTechniek zich ontwikkeld tot hét platform op gebied van veilig en gezond werken in de techniek. In het nieuwe online magazine wordt vanuit verschillende invalshoeken getoond hoe ArboTechniek het verschil maakt voor alle vakmensen in de techniek.

Veilig en gezond werken

In het magazine zijn verhalen te vinden van mensen die zich inzetten voor veilig en gezond werken. Onder meer vakmensen, een ArboTechniek-adviseur, vertegenwoordigers van de sociale partners, ondernemers, de SER en deskundigen komen aan het woord. Deze verschillende perspectieven zorgen voor directe toepasbaarheid op de werkvloer. Daarmee speelt het in op maatschappelijke ontwikkelingen op gebied van veilig en gezond werken en de grote behoefte aan hulpmiddelen en informatie die leeft in de sector.

Het magazine is gratis te lezen via https://magazine.arbotechniek.nl/