EW07 omslag 600
18 juni 2024

Viega World wint German Brand Award 2024

Viega German Brand Award_01-web

Viega heeft de German Brand Award 2024 gewonnen, een prestigieuze prijs voor succesvol merkmanagement. De benadering om de toekomst van bouwen tastbaar te maken in het opleidingscentrum ‘Viega World’ en kennis beleefbaar te maken, werd door de jury tijdens de prijsuitreiking in Berlijn gewaardeerd als een bijzondere merkbeleving.

Viega, de expert op het gebied van gezond drinkwater in gebouwen, is een belangrijke speler in de installatiebranche. In haar innovatieve opleidingscentrum “Viega World” combineert de fabrikant kennis, beleving en een holistische merkervaring. Het gebouw met een oppervlak van ca. 2.800 vierkante meter aan presentatieruimte en open zichtschachten is zelf ook een trainingsobject. De jury noemt de moderne en eigentijdse manier waarop Viega World merk en product laat samensmelten als belangrijke motivering voor de toekenning van de ‘German Brand Award Gold 2024 in de categorie "Excellente Merken/ Vakbeurzen & Evenementlocaties".

Viega German Brand Award_02

Achter de muur

De German Brand Award is de prijs voor succesvol merkmanagement in Duitsland. De prijs is een initiatief van de Duitse Raad voor Vormgeving en wordt beoordeeld door een panel van vooraanstaande deskundigen uit de merkenbranche en de merkwetenschap. Viega ziet de award als een erkenning voor haar missie om het leven van mensen te verbeteren met systeemoplossingen voor het behoud van drinkwaterkwaliteit, energie-efficiëntie, comfort en veiligheid in gebouwen. ‘De toekenning van de award toont aan dat het ons gelukt is om het merk Viega met producten 'achter de muur' zichtbaar te maken," aldus Dirk Gellisch, lid van de Viega directie.

 

 

Enkele van de meer dan 90 presentaties zijn in schachten opgesteld en geven achter de wand inzicht in anders verborgen Viega producten. Merk en product smelten hier samen tot een bijzondere merkbelevenis. (Foto: HGEsch)