EW04 Omslag 600
2 juni 2022

Wint u de DigiDare Award 2022?

digidaward.JPG

Heeft u een mooi praktijkvoorbeeld van digitale samenwerking in de sector? Schrijf dan in voor deelname aan de DigiDare Award 2022! Inschrijven kan tot vrijdag 10 juni.

We moeten digitaliseren. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

Cultuuromslag

BIM Loket en digiGO digiGO, de initiatiefnemers voor deze Award zijn op zoek naar succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale samenwerking, mens en organisatie centraal staan. Met de DigiDare Award vragen beide organisaties aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk. Aan de hand van de inzendingen willen zij de sector laten zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert.

Deelname

Meer informatie over deze wedstrijd vind je op www.digidareaward.nl. Met jouw deelname maak je kans op de prestigieuze DigiDare Award en veel media-aandacht. Én je inspireert ook anderen met jouw digitale succesverhaal. Inschrijven kan uiteraard via dezelfde site.

Bekijk hier het filmpje waarin Doekle Terpstra uitlegt waarom digitalisering zo belangrijk is.