EW04 Omslag 600

Up to the next level met Sortimo!

Uw bedrijfswageninrichting online configureren en online bestellen. Eenvoudig en snel!

Sortimo op VSK 2020

De nieuwe SR5 bedrijfswageninrichting van Sortimo is volledig gericht op flexibiliteit voor de gebruiker. Flexibel in ontwerp en samenstelling, flexibel in dagelijks gebruik, flexibel in ombouw en vervanging.

Bovendien zorgt de slim vormgegeven SR5 inrichting voor extra opbergcapaciteit tegen een lager gewicht, dus lagere kosten. Dit alles leidt tot maximale productiviteit voor de gebruiker tijdens zijn werkdag.
Met de introductie van de nieuwe Sortimo online configurator op mySortimo.nl voegt Sortimo hier nog een extra dimensie aan toe. Flexibel in beheer. De klant regelt 24/7 online via zijn eigen account het mobiele beheer rondom zijn bedrijfsvoertuig. Van het online ontwerp van de inrichting en/of voertuigbestickering tot direct bestellen. Van de keus voor inbouw en/of bestickering op locatie tot het bestellen van extra accessoires of een uitbreiding op zijn inrichting. Van een eenvoudig onderhoudsplan tot volledig beheer van het wagenpark. De klant heeft het allemaal in eigen hand.
Het is prettig om als professional zelf te bepalen hoe de dagindeling eruit ziet. Met de online configurator biedt Sortimo deze optie nu aan zijn klanten. Vraag vrijblijvend een demo aan van de online configurator bij Sortimo Nederland.

Leden van Techniek Nederland genieten van interessante kortingen op de dienstverlening van Sortimo.