EW07 omslag 600
29 september 2022

Leer denken als een hacker

Webinar 18 oktober

hacker 600x400

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg. Je bedrijf is gehackt! Geen bestanden meer, geen klanten meer en geen planning. Leer tijdens het webinar van Techniek Nederland van een hacker hoe je dat voorkomt.

Op 18 oktober organiseert Techniek Nederland een webinar waar ethisch hacker Wouter van Dongen vertelt hoe hij te werk gaat als hij een digitale aanval inzet op uw bedrijf. Van Dongen is een ervaren security specialist met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Uiteraard leer je tijdens het webinar ook hoe je de eerste stappen kunt zetten naar digitale veiligheid.

Samen Digitaal Veilig

Tijdens het webinar is ook aandacht voor een nieuwe tool ‘Samen Digitaal Veilig (SDV)’. Samen Digitaal Veilig een initiatief van Techniek Nederland en Bouwend Nederland in samenwerking met MKB-Nederland.  Iris Schuitemaker (Hoofd Projecten bij MKB-Nederland & VNO-NCW) en Mathieu Daalder (Directeur Innovatie bij IVBB) leggen uit hoe ondernemers met dit platform hun bedrijf kosteloos, digitaal veilig kunnen maken.

Lees ook: Hoppenbrouwers pleit voor noodnummer 1-1-5 voor gehackt bedrijf

Programma en aanmelden

Het online webinar wordt georganiseerd op 18 oktober van 16:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.