EW04 Omslag 600
28 oktober 2021

Wat zijn de gevolgen van uitstel Gasketelwet?

Webinar 8 november

uitstel gasketelwet.JPG

Twee weken geleden werd bekend dat de inwerkingtreding van de verplichtingen die samenhangen met de Gasketelwet is uitgesteld naar 1 januari 2023. Dit roept binnen de installatiesector veel vragen op. Techniek Nederland geeft de antwoorden in een webinar op 8 november.

Betekent uitstel ook afstel? Hoe zit het met de geldigheidsduur van de vakbekwaamheidsbewijzen van monteurs? Welke garanties zijn er dat de wet straks niet wéér wordt uitgesteld of misschien zelfs van tafel gaat? En wat gaat Techniek Nederland hieraan doen? Hoe ga ik om met de investeringen die ik al heb gedaan? En wat zeg ik tegen mijn klanten?

BZK schuift ook aan

Tijdens een webinar op 8 november (vanaf 17.00) uur geeft Techniek Nederland antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Daarvoor zocht de brancheorganisatie samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en een Certificerende Instelling die ook zullen aanschuiven bij het digitale rondetafelgesprek.

Aanmelden

U kunt dit gesprek volgen via een livestream als u zich aanmeldt via deze link. Tijdens de uitzending is er gelegenheid vragen te stellen via de button in het scherm. Vragen die niet in de live uitzending aan bod zijn gekomen, worden na afloop alsnog beantwoord.