Omslag_EW05 600
27 oktober 2020

Levensduurverlenging bij nieuwbouwwoningen

Aflevering 3 van de vlogserie ‘Circulair installeren’

vlog3.JPG

In de vlogserie ‘Circulair installeren: Hype of Toekomst?’ gaat vlogger Joshua Alagbe elke aflevering langs bij een ander circulair installatieproject. Waarom pakken ze het zo aan? En levert het ze ook wat op?

De vlogserie is een initiatief van Techniek Nederland. Circulair ondernemen is al een tijdje een speerpunt van de brancheorganisatie. In de nieuwste aflevering van de vlogserie zien we hoe bij de bouw van 7 circulaire nieuwbouwwoningen is geprobeerd het klimaat zo min mogelijk te belasten. Voor installatiebedrijf Loohuis betekende dit een vernieuwende manier van werken.

Bekijk de vlog

Bekijk hier de eerdere vlogs:

Circulair in E&W

In het vakblad E&W Installatietechniek zijn in de afgelopen tijd ook veel artikelen verschenen over het onderwerp circulair installeren. Je kunt al deze artikelen teruglezen door op de link te klikken.

Techathon 2020

Op 19 november 2020 organiseert Techniek Nederland voor de tweede keer een Techathon. Dit jaar gaan tien nieuwe teams aan de slag om plannen te ontwikkelen voor de herontwikkeling van Stationsplein-West 30 in Arnhem. Lees hier verder